dissabte, 26 de novembre del 2011

Una mica d'indignació

Ja estic força cansada d'acceptar cada decisió que pren aquest Govern. Per què ens hem de conformar amb els ajustos presentats? De veritat creieu que és l'única manera de reduir el dèficit? Poden retallar en seguretat (Mossos d'Esquadra), però no ho faran, si no, qui protegiria les seves diligències? 

També podrien retallar en comissions, delegacions, subcomissions, dietes, viatges, sous d'alts dirigents, sous i despatxos vitalicis, etc. I us diré més, i tot el que no sabem, perquè cada dia me n'adono que hi ha més injustícies (indult al conseller delegat del Grup Santander, donació de 2 milions d'euros al grup Godó, retallades de 40 milions a TV3, etc., això encara és fa públic, però el que queda als despatxoa pocs ho saben).  

Doncs bé, el que fan és retallar en educació, en sanitat i, ara, li toca a la Televisió Pública de Catalunya. Tot i que poden ser mesures impopulars, indignants, inacceptables, ens diuen que és pel nostre bé, per poder sortir d'aquesta crisi, i les apliquen. Per què? Mas assegura que la gran victòria de CiU a les generals significa que la ciutadania catalana legitima aquestes retallades. 

Els catalans legitimem privatitzar la Televisió Pública?

Els catalans legitimem el co-pagament de la sanitat?

Els catalans legitimem afavorir l'educació privada en detriment de la pública?

Els catalans legitimem deixa enrere l'Estat del Benestar?



Alguns podeu pensar: demagògia. Jo penso, la realitat d'un futur proper. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada