dilluns, 14 de novembre del 2011

Joan Miró. L'escala de l'evasió


Avui desconnectem una mica de l'aureola política que ens envolta i fixem-nos en aquesta curiosa aplicació que s'ha convertit en "l'aplicació de la setmana" a l'Apple Store.Es tracta de Joan Miró. L'escala de l'evasió, una eina que mostra l'exposició de l'artista català, de forma gratuïta, i que ofereix els continguts en català, castellà i anglès. 
Més de 1.600 usuaris de dispositius iPhone, iPad i iPod Touch ja s'han descarregat l'aplicació sobre l'exposició de l'artista català. L'aplicació, creada per la Fundació Miró i desenvolupada per Nostro Estudio, està disponible a través de l'Apple Store des del passat 13 d'octubre, i ofereix informació general sobre la Fundació i l'exposició, a més dels codis QR que apareixen al costat d'algunes de les obres i que dirigeixen a la Viquipèdia. També permet seguir l'itinerari per la Barcelona de Joan Miró.

L'Apple Store ha seleccionat Joan Miró. L'escala de l'evasió d'entre les més de 425.000 aplicacions existents, desprès d'haver-la destacat en quarta posició els darrers dies.

Un altre exemple de l'èxit internacional de la cultura catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada