divendres, 18 de novembre del 2011

L'últim culebró polític

Carme Chacón deixa penjats a tots els candidats i el presentador del debat, Josep Cuní. 8TV havia d'emetre aquesta nit l'últim debat electoral entre els candidats catalans, però Chacón ha argumentat que, per qüestions d'agenda, no podia assistir al debat, amb la qual cosa, enviava al número 2 del PSC, Daniel Fernández. La cadena s'ha negat a acceptar-ho i volia deixar el faristol del PSC vuit durant el debat, però els socialistes catalans han presentat un recurs a la Junta Electoral que cap a primer hora de la tarda els donava la raó. Cuní no està d'acord que la Junta Electoral pugui decidir quins representants porten als debats electorals i per això ha criticat durament la resolució. 

Finalment, la cadena ha recorregut la decisió de la Junta Electoral que obligava a que el número 2 del PSC hi participés. El conductor del debat, Josep Cuní, ha argumentat que no hi ha temps d'esperar que es resolgui el recurs i ha decidit suspendre el debat. En una roda de premsa improvisada al plató, Cuní ha dit que la decisió de la Junta suposa un "atemptat contra la llibertat d'informació".

Podem comprovar una altra vegada que existeix la incompetència política, tant en els actes de la Junta Electoral com en els del PSC. Tot i això, no crec que ens haguem perdut cap debat interessant i representatiu. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada